Business Promotie als Documentaire

Dus, u wilt uw bedrijf, product of service promoten?

 

Het gaat in CatchingFilm niet om flitsende advertenties en we moeten vermijden dat we een soort van propaganda film gaan maken. Echter, een verhaal in documentaire vorm over uw bedrijf, product of service maakt het mogelijk dit te presenteren op een eerlijke en waarschijnlijk veel meer overtuigende manier.

Laten we eens kijken naar een paar voorbeelden:

 

Laat wat zien van het productieproces

Video is het perfecte medium om een productieproces en de kwaliteit daar van te laten zien. De volgende video toont het geautomatiseerd verzamelen van de dagelijkse medicatie voor ziekenhuizen en grote apotheken:

 

Het dagelijkse verzamelen van herhaalmedicatie

 

Te koop: een landgoed

Als het vastgoed wat u wilt verkopen ver uitstijgt boven het gemiddelde van Funda dan is het absoluut een voordeel om in documentaire vorm een introductie van het (land)goed en zijn omgeving te kunnen laten zien. In de volgende film gaat dat over een nog te ontwikkelen landgoed:

 

Landgoed presentatie als documentaire

 

Wereldberoemde bloemenexpositie in ‘De Keukenhof’

De ‘Keukenhof’ staat ook wel bekend als ‘De Tuin van Europa’, een van ’s werelds grootste bloementuinen. Er komen bezoekers van over de gehele wereld en om zo’n publiek te trekken moet je overtuigend aanwezig zijn op het internet:

 

The Garden of Europe, De Keukenhof

 

Vergroot uw publiek verder dan het aantal bezoekers van de beurs

U heeft een mooie stand op de beurs en (hopelijk) veel bezoekers. Waarom uw aanwezigheid op die beurs niet vergroten naar bestaande en potentiële klanten die niet konden komen? Pharmagora is een jaarlijkse farmaceutische beurs in Parijs:

 

Pharmagora beurs in Parijs

 

Uw bedrijf, product of service promoten?

Zeg het met video!

Jawel, uw business promotie als documentaire